Rigo Skylt #5510

Rigo Skylt #5510 zorgt voor een mooie natuurlijke en onbehandelde uitstraling. De lak is op waterbasis dit betekend dat deze lak geurloos is, snel droog is het niet verkleurt en het is ook nog eens beter voor het milieu. Bekijk product

Rigo Skylt Original #5510

Rigo Skylt Original is een PU lak die bestaat uit twee componenten. Bekijk het product: Skylt Original #5510

Door Rigo Skylt Original #5510 te gebruiken krijgt uw vloeroppervlak een ultra matte laklaag. Door uw vloer met Rigo Skylt Original te behandelen krijgt de vloer een mooie onbehandelde uitstraling. U kan de lak gebruiken op kurkvloeren, plankenvloeren maar ook op linoleum, parketvloeren, meubels en beton.

De #5510 is het zelfde product als de voorloper (ultra matte pu-lak original) alleen hebben wij er voor gekozen om het in een nieuwe verpakking te doen. De lak is een sterk en solide welke geschikt is voor vloeren, ruimtes of meubels die intensief worden gebruikt. Daarnaast biedt de Skylt Original de best beschermende werking tegen vuil en water.

Voor het mooiste resultaat brengt u twee lagen aan. Wilt u een nog sterkere afwerkingslaag? Dan adviseren wij dat de vloer af te werken met Skylt Titanium #5550.

De Skylt Titanium #5550 is minder gevoelig voor glansstrepen.

Hoe gebruik je Skylt Original #5510?

#5510 Skylt original gebruiksaanwijzing of Verbruik berekenen 10 tot 12m2/liter

Onderhouden Rigo Skylt Original Ultramatte PU-lak

Rigo Skylt Original is één van de weinige lakken die niet in de polish gezet hoeft te worden. Krasjes en beschadigingen horen bij de uitstraling. Om de onbehandelde uitstraling te behouden gebruik dan: Rigo Skylt Conditioner. Voeg een kleine hoeveelheid Rigo Skylt Conditioner toe aan het water wanneer de vloer gedweild wordt.