100 reviews! Bedankt voor het vertrouwen

Wij van Skytlak.nl zijn de afgelopen maanden flink gegroeid. Op het moment van schrijven (6 april 2023), hebben we ruim 100 klantbeoordelingen en een gemiddelde van een 9,5 op basis van reviews op Webwinkelkeur. Wij zijn heel trots op de webshop die we hebben neergezet. Op naar de volgende 100 reviews! Wij willen onze trouwe klanten hartelijk bedanken voor het vertrouwen in Skyltlak.nl.

Over Skyltlak.nl

In augustus 2022 zijn wij begonnen met de webshop Skyltlak.nl. Sinds dat moment hebben we met alle kennis en ervaring een goed lopende website opgebouwd. En die kennis die hadden we zeker al. Skyltlak.nl is namelijk onderdeel van Duinstra Vloeren, een bedrijf gevestigd in het Friese Kornjum. Duinstra Vloeren is al jaren gespecialiseerd in het leggen van verschillende soorten vloeren, van hout en pvc tot kurk.

Skyltlak.nl blijft bezig zich ontwikkelen op het gebied van olie en lak producten. Zo is Skyltlak.nl op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in onze branche. Ons doel is daarom ook om onze klanten kwaliteitsproducten te leveren van Nederlandse bodem.

De producten van het merk Skylt is onderdeel van Rigo Verffabriek. Rigo Verffabriek is gevestigd in IJmuiden. Zij ontwikkelen producten voor het oliën, lakken, onderhouden en reinigen van uw vloer. Ook kunnen deze producten gebruikt worden voor onder andere meubels en diverse houtoppervlaktes. De Skylt productlijn heeft producten die perfect op elkaar aansluiten. Zo kunt u op Skyltlak.nl kiezen uit ruim 55 producten die u nodig heeft om uw vloer of meubel het optimale uiterlijk en bescherming te geven.

Onze top beoordeelde klantenservice

Op het gebied van klantenservice proberen wij ons ook steeds meer te verbeteren. Zo staan onze klantenservicemedewerkers van maandag tot zaterdag klaar om uw vragen te beantwoorden. Als u vragen heeft over de producten, de werkwijzer of over iets anders, kunt u ons telefonisch of via de mail bereiken. Ook hebben wij een veelgestelde vragen pagina op onze webshop staan. Zo kunt u al heel snel informatie vinden over de producten en hoe u deze wel en niet moet gebruiken. Bij elk product zijn ook de nodige informatiebladen toegevoegd, zo vind u hier onder andere onderhoudsadviezen en de werkwijzers.

Wilt u op de hoogte blijven van alle aanbiedingen, acties en nieuwe producten? Schrijf u dan in de balk hieronder in voor onze gratis nieuwsbrief.

Beoordeel deze blog
Skylt Original vs Skylt Titanium

Contactgegevens