Skylt Original vs Skylt Titanium

Twee van onze populairste producten, maar wat is nou precies het verschil tussen Skylt Original en Skylt Titanium? In deze blog leggen we het u uit. Zo bent u na het lezen van deze blog helemaal op de hoogte van de verschillen tussen deze populaire lakken.

Skylt Original vs Skylt Titanium

Om gelijk met de deur in huis te vallen, er zit nagenoeg geen verschil tussen de Skylt Original #5510 en de Skylt Titanium #5550. Zowel de Original als de Titanium zijn beide polyurethaanlaken en zijn bedoeld om oppervlaktes een ultramatte en onbehandelde uitstraling te geven. Beide lakken bestaan uit twee componenten, een A component en een B (harder) component. Door deze componenten met elkaar te mengen en toe te passen ontwikkeld zich een sterke, slijtvaste en krasbestendige laag. Uitermate geschikt voor ruimtes die intensief worden gebruikt.

Het verschil

Wat is dan het verschil? Het grootste verschil tussen beide producten zit in de kleur van uw oppervlakte. Skylt Titanium is namelijk geschikt voor donkere oppervlaktes. Dit in tegenstelling tot Skylt Original die geschikter is voor lichte oppervlaktes. Daarnaast is Skylt Titanium sterker en minder gevoelig voor glansstrepen dan Skylt Original. Voor de meeste toepassingen zijn echter beide lakken sterk genoeg en hoeft uw keuze doorgaans alleen af te laten hangen van de kleur van de oppervlakte.

Conclusie

Bent u op zoek naar een lak die oppervlaktes van een ultramatte en onbehandelde uitstraling kunnen voorzien? Zowel Skylt Original als de Skylt Titanium zijn hiervoor geschikt. Op basis van de kleur van de oppervlakte bepaalt u welke lak u nodig heeft. De basisregel luidt als volgt:

Lichtere oppervlaktes: Rigo Skylt Original #5510
Donkere oppervlaktes: Rigo Skylt Titanium #5550

Heeft u nog vragen naar aanleiding van bovenstaande blog of bent u benieuwd welke lak voor u geschikt is?  Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

3.8/5 - (16 stemmen)
Wat is een overlakbare kleurolie
100 reviews! Bedankt voor het vertrouwen

Contactgegevens

Aanbieding!

Oorspronkelijke prijs was: €57,90.Huidige prijs is: €54,90.

-