Waar wordt RigoStep voor gebruikt?

Je hebt vast wel eens van ons product of merk gehoord: RigoStep. In deze blog zullen wij jullie voorbeelden geven waarvoor onze producten gebuikt kunnen worden. Het meest bekende product is de RigoStep Skylt Original. Oorspronkelijk een lak ontworpen voor eiken houten vloeren die zwaar worden belast. Maar er is meer… veel meer.

Waar kan je RigoStep voor gebruiken?

De producten van Rigostep zijn allemaal ontworpen voor hout. Dit wil zeggen dat het ene product de vloer een beschermlaag geeft & het andere product als onderhoudsmiddel functioneert.

Het meeste bekende product waardoor RigoStep bekent is geworden is de Rigostep Original Ultra matte PU-lak. Ook wel “Skylt Lak” genoemd. Veel mensen gebruiken dit product niet alleen voor de parket vloer, maar ook voor meubels en zelfs en houten speelgoed.
Skylt Lak voor hout

Rigostep Skylt Conditioner Concentraat is een geconcentreerd schoonmaakmiddel voor oppervlakken die behandeld zijn met Rigostep Skylt Original of Rigostep Skylt Titanium. Mensen die deze conditioner gebruiken op oppervlakken die zijn behandeld met de Skylt Lak, zullen langer genieten van het gemak en de kwaliteit van onze producten.

De producten van Rigostep staan er om bekend dat ze slijt vast, kras bestendig en water afstotend zijn nadat het oppervlak is behandeld. Door op zijn tijd de vloer te behandelen met de conditioner zal de levensduur van uw houten vloer, meubels of speelgoed worden verlengd.

Let op: Sinds kort hebben wij een nieuwe verpakking! Aan ons recept is niks veranderd en blijven dezelfde kwaliteit leveren. Heb jij nog vragen over het gebruik van het product of wil je andere informatie? Neem dan via het contact met ons op.

4.3/5 - (14 stemmen)
RigoStep nieuwe verpakking STEP
Voordelen Rigo Skylt Original

Contactgegevens