Voordelen Rigo Skylt Original

Rigo Skylt Original #5510 is een van onze populairste producten in ons assortiment. Maar waarom kiezen zoveel mensen voor dit product? Wij leggen in deze blog de voordelen van Skylt Original aan u uit.

Rigo Skylt Original #5510

Rigo Skylt Original is een Ultramatte PU-lak dat uit twee componenten bestaat, component A en component B (harder). Deze polyurethaanlak zorgt voor een ultramat en onbehandelde uitstraling en kan aangebracht worden op bijvoorbeeld parket, plankenvloeren en meubels. Omdat Rigo Skylt Original een sterke en solide lak is, is deze erg geschikt voor oppervlakken die intensief worden gebruikt. Door de beschermende werking is Skylt Original erg geschikt tegen vuil en water.

Voordelen

Rigo Skylt Original heeft de volgende voordelen:

  • Ultramat en onbehandelde uitstraling
  • Multi inzetbaar – Skylt Original kan worden aangebracht op parket, houten vloeren, betonvloeren, kurkvloeren en linoeum. Skylt Original is daarnaast geschikt voor het behandelen van (houten) meubels.
  • Sterk en solide lak
  • Beschermde werking – Skylt Original heeft een beschermende werking tegen vuil en water.
  • Slijtvast – Goed bestand tegen slijtage
  • Krasbestendig – De afwerkingslaag is krasvast

Het is daarom niet voor niets dat Rigo Skylt Original een van onze populairste producten is. Bent u ook om? Bestel dan gemakkelijk Skylt Original in onze webshop. Zit u na het lezen van deze blog toch met vragen? Schroom niet en neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

TIP: Wilt u weten hoeveel liter u voor uw project nodig bent? Bereken het aantal liters gemakkelijk met onze berekeningstool. Heeft u meer dan 1 liter nodig? Bekijk dan onze acties!

3.4/5 - (14 stemmen)
Waar wordt RigoStep voor gebruikt?
Hoe lak ik een tafelblad

Contactgegevens

Rigostep-Skylt-original-#5510-1-liter

Vanaf 27,95

-