Houten vloer onderhouden of behandelen

Je houten vloer onderhouden of behandelen hoe werkt dat precies? Nadat je de vloer hebt behandeld met skylt lak is het belangrijk dat je eens in de tijd onderhoud uitvoert. Zoals je zelf wel hebt ervaren krijgen vloeren veel te verduren. Daarom is het van belang om regelmatig en juist onderhoud uit te voeren. Gelukkig heeft Rigostep daar op oplossing voor dat tijd bespaard! Lees meer over: Houten vloer onderhouden of behandelen.

Houten Vloer Onderhoud / Behandelen

Nadat je de vloer hebt behandeld met skylt lak is het belangrijk dat je eens in de tijd onderhoud uitvoert. Zoals je zelf wel hebt ervaren krijgen vloeren veel te verduren. Daarom is het van belang om regelmatig en juist onderhoud uit te voeren. Gelukkig heeft Rigostep daar op oplossing voor dat tijd bespaard!

Houten parket of kurk vloeren zijn eenvoudig en onderhoudsvriendelijk te behandelen met de Rigostep skylt onderhoudsmiddelen. Rigostep Skylt Conditioner Concentraat is een schoonmaakmiddel voor oppervlakken die behandeld zijn met Rigostep Skylt Original of Rigostep Skylt Titanium.

Je houten vloer onderhouden of behandelen kan op twee manieren, voor het navullen van de kant en klare variant, de Rigostep Skylt Conditioner Spray & Wipe of u kunt het toevoegen tijdens het dweilen van de houten vloer.

Houten vloer onderhouden of behandelen

De Rigostep Skylt Conditioner Spray & Wipe variant voegt u maar 20 ml geconcentreerde Conditioner toe aan 480 ml water. Schud de flacon grondig, nu is de spray weer gemakkelijk te gebruiken voor het plaatselijk onderhoud of het behandelen van uw vloer. Met deze combinatie kunt u een hele tijd vooruit en zult u het beste uit uw vloer halen.

houten-vloer onderhoud behandelen

Wil jij meer informatie over onze producten of wil jij berekenen hoeveel ultramatte PU lak jij nodig hebt? Kijk op onze product pagina voor de producten die wij aanbieden. Op deze pagina kan je berekenen hoeveel liter ultramatte PU lak jij ongeveer nodig hebt voor het behandelen van jouw houten vloer!

4.5/5 - (26 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan

Houten parket vloer behandelen met was, lak of olie
Houten vloer schoonmaken

Contactgegevens

16,95

-