Houten vloer schoonmaken

Je wilt je (parket) houten vloer schoonmaken? Een houten vloer is tegenwoordig helemaal hip en staat erg mooi. Toch heeft een houten vloer af en toe onderhoud nodig zodat de uitstraling optimaal blijft. Het is daarom van belang om de houten vloer op zijn tijd schoon te maken.

Houten vloer Schoonmaken

Een houten vloer is tegenwoordig helemaal hip en staat erg mooi. Toch heeft een houten vloer af en toe onderhoud nodig zodat de uitstraling optimaal blijft. Het is daarom van belang om de houten vloer op zijn tijd schoon te maken.

Er zijn verschillende manieren om jou houten vloer schoon te maken. Onze ervaring is dat de producten van Rigostep Skylt de houten vloer het beste behouden blijven. Hieronder omschrijven wij de producten die te gebruiken zijn voor het schoonmaken van jou houten vloer.

Houten vloer schoonmaken met:

Rigostep Skylt Conditioner Spray & Wipe is een gebruiksklaar reinigingsmiddel voor het reinigen van met Rigostep Skylt Original of Titanium PU-lak behandelde oppervlakken.

Hoe gebruik Rigostep Skylt Conditioner Spray & Wipe
Laat de Skylt Conditioner na het aanbrengen even inwerken en vervolgens met een lichtvochtige doek schoonmaken.
Maak de vloer schoon met een reinigingspad of dweil door met lichte druk te wrijven. Belangrijk is dat de vloer lichtvochtig moet zijn en niet te nat! Tijdens het schoonmaken moet het reinigingspad/dweil geregeld uitspoelen en worden uitgeknepen.

Het is een pH neutrale reiniger welke speciaal is ontwikkeld voor volledig residuvrij en licht vochtige reiniging van met SKYLT behandelde oppervlakken. De spray is sterk emulgerend en ruikt lekker fris.

We hebben een navulling ontwikkeld waarmee de Spray 50 keer opnieuw kan worden gevuld. Zie Skylt Conditioner Concentraat.

Wil jij meer weten over de producten van Rigostep Skylt? Of heb jij vragen over het gebruik van de producten? Op onze informatie pagina vind je de product informatie. Via deze link kunt u contact met ons opnemen.

4.1/5 - (40 stemmen)
Houten vloer onderhouden of behandelen
Eikenhouten tafel behandelen of opknappen

Contactgegevens

16,95

-