Wat is een overlakbare kleurolie

Een geoliede vloer heeft veel onderhoud nodig en is niet goed beschermd tegen vocht en vuil. Wilt u wel de uitstraling van een geoliede vloer maar met de voordelen van een gelakte vloer? Dan is Rigo Overlakbare kleurolie 2K iets voor u!

In deze blog leggen we u uit wat een overlakbare kleurolie is, de bijhorende voordelen en hoe u gelijk kan starten met uw houten vloer.

Rigo Overlakbare kleurolie 2K

Rigo Overlakbare kleurolie 2K is een twee componenten olieprimer en is beschikbaar in drie basissen; clear, wit en zwart. Door de overlakbare kleurolie 2K te mengen met één van de beschikbare kleurpigmenten, kleurt u uw onbehandelde vloer naar de gekozen kleur maar krijg u de uitstraling van een geoliede vloer.

Doordat de kleurolie na het aanbrengen wordt afgelakt met Skylt Original #5510 of Skylt Titanium #5550 is de vloer beschermd tegen vocht, vuil en onderhoudsvrij.

Voordelen

  • Beschermde werking tegen vocht en vuil
  • Onderhoudsvrij
  • Uitstraling van een geoliede vloer
  • Vergeeld niet

Nadelen

  • Alleen geschikt voor onbehandeld hout

Stappenplan vloer kleuren

Kies een Kleurpigment

Rigo Overlakbare kleurolie 2K is te mengen met 23 verschillende kleuren. Bekijk alle beschikbare kleuren in onze webshop.

Kies uw Basis

Er zijn drie basissen beschikbaar; clear, wit en zwart. Op basis van de gekozen kleurpigment, kiest u de bijhorende kleurolie. Elke kleurolie correspondeert weer met een bepaald kleurpigment. Zie: ‘Zo maak je kleur

Lak het af

Na het aanbrengen van de kleurolie, lakt u de vloer direct af met Skylt Original #5510 of Skylt Titanium #5550. Benieuwd naar de voordelen van Rigo Skylt Original? Wij hebben er een blog over geschreven.

Vragen

Heeft u nog vragen naar aanleiding van bovenstaande blog of Rigo Overlakbare kleurolie 2K? Schroom niet en neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

TIP: Wilt u weten hoeveel liter u voor uw project nodig bent? Bereken het aantal liters gemakkelijk met onze berekeningstool. Heeft u meer dan 1 liter nodig? Bekijk dan onze acties!

4.7/5 - (3 stemmen)
Hoe lak ik een tafelblad
Skylt Original vs Skylt Titanium

Contactgegevens